Over Arno

img_0030-7Wie
Ik, Arno Doornekamp, ben al jaren bezig met het bereiden van pure smaken. De inspiratiebron vind ik in mijn eigen groententuin, zelf gevangen vis en goed verzorgd vlees en wild. Met mijn voorliefde voor seizoensproducten breng ik mooie smaken bij elkaar. Uit passie geboren en uitgegroeid tot een grote hobby.

 

Wat
Eigen-Bereide creaties, puur natuurlijke ingrediënten, in houtoven, rookoven of kolenvuur gegaard. De gekozen smaken zijn veelal in het seizoen en zo veel mogelijk lokaal afgenomen en altijd van ´goede´ komaf. Rekening houden met de seizoenen betekent ook elk seizoen andere smaken en een andere sfeer. Altijd vers en divers. Elk ingrediënt heeft een dubbel doel: de smaken moeten goed gecombineerd zijn en ook moet het product voedingswaarde toevoegen. Bij mij geen rijst, friet en witbrood maar linzen, bonen, kikkererwten en een eerlijk gebakken volkorenbrood.

Waar
Veel is niet nodig, 6 vierkante meter in de open lucht is voldoende ruimte voor mijn pure smaakbeleving. Van binnenplaats tot heideveld is bereikbaar voor de mobiele opstelling.

Waarom
Ik wil mensen nieuwe smaken laten proeven, nieuwe samenstellingen van verse-, basis-, en puur natuur ingrediënten, op een andere manier bereid. Mensen verrassen met eigen ontwikkelde en bereide smaakervaringen met een gezonde verhouding in vlees, groente en vis zonder ‘loze’ vullers.

Wanneer
Alle dagen en tijden zijn bespreekbaar.